ایدهای زیبا برای تزئین حلوای سفره افطار
مواد لازم:
حلوا
نان میکادو: ۱ عدد
شکلات: ۱۰۰ گرم
کره: نسبت کره با شکلات یک چهارم (۱/۴) هست، یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید.
نکته:
برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه.
دستور کار:
نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید (برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید).
نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین. بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنن.
مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید. ضخامت حلوا ۳ – ۲ میلیمتر باشه کافیه.
با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید. (من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار، حلوا رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین.
شکلات و کره رو به مدت ۱ دقیقه داخل ماکروفر بذارید تا آب بشه. با قاشق هم بزنید، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید.
با یه قاشق، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید.
حلوا رو به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملاً سفت بشه.
با یه چاقوی تیز (چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین.
بعد با کاردک یا کفگیر، حلوا رو به سینی منتقل کنید.
«نوش جان و التماس دعا»